Biljetter

Biljetter till våra arrangemang säljs både via Tickster.com och i vår entrékassa från kl. 17:30 föreläsningsdagen. Vi erbjuder flera betalningsalternativ.

Du kan betala för enskilda arrangemang du deltar i men du kan även lösa vårt årskort som ger dig fritt och direkt inträde till årets alla föreläsningar. Du slipper köer till våra kassor. Enkelt och smidigt!

Biljetterna som du köper i entrén till Parkhallen kan du betala Kontant, med Swish eller med Kontokort. Entréavgiften är 70 kr för medlemmar och 120 kr för övriga. Vi har fyra kassor för smidig betalning men vi uppskattar om du har möjlighet att komma i god tid.

Du kan även köpa biljetterna via Tickster.com. På biljettpriset tillkommer då en serviceavgift på 10 kr per biljett.

Du kan i förväg reservera biljetter fram till kl. 15:00 på föreläsningsdagen genom ett mejl till bokaclioplats@gmail.com. Biljetterna hämtas och betalas sedan i våra kassor senast kl. 18:45 på föreläsningsdagen.

Väljer du vårt Årskort 2024 (kalenderår) är priset 500 kr och du får både medlemskap, fri entré till årets alla föreläsningar och rabatt på avgiften för våra historiska resor. Har du redan betalat för medlemskap kan du betala resterande 350 kr för att få ett årskort. 

Betala till Clios vänner med:

SWISH 123 404 82 86
BANKGIRO 5038-9766